subota, 5. ožujka 2016.

ČOKOLADNA SALAMICA






Sastojci



















Priprema

  1. 1
    Kekse smrvite u manje komadiće ili ih nakidajte ili nasjeckajte.
    Čokoladu nakidajte, rastopite na pari ili u mikrovalnoj.

    Maslac, šećer i jaje miksajte da dobijete pjenastu masu. U nju umiješajte prosijani kakao, otopljenu čokoladu, višnjevaču i smrvljene kekse.
    Dobro promiješajte, istresite masu na plastičnu foliju po dužini te napravite kobasicu (lakše je s folijom nego ručno) promjera cca 5 cm.
    Stavite ju u hladnjak da se hladi najmanje 5-6 sati.
    Po želju možete ju obilno posipati kakaom u prahu ili šećerom u prahu. 
  2. Uživajte sa najdražima! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Nema komentara:

Objavi komentar