subota, 5. ožujka 2016.

FENOMENALNA ČOKOLADNA TORTA




Sastojci














Priprema

  1. 1.
    Na pari otopiti maslo, čokoladu izlomljenu na komadiće i šećer u prahu. Sve lagano miješati pjenjačom.
  2. 2.
    Kada su se sastojci spojili, maknuti posudu sa vatre, i umiješati jedno po jedno jaje, i dobro sjediniti. Na kraju i umiješati dvije jušne žlice krušnih mrvica.
  3. 3.
    Pećnicu ugrijati na 180 stupnjeva, kalup za torte premazati maslom, posuti krušnim mrvicama, višak istresti. Uliti smjesu u kalup, te staviti peći u toplu pećnicu 30 minuta.
  4. 4.
    Tortu možete odmah poslužiti, super je i topla i hladna, pospite je šećerom u prahu, poslužite u kombinaciji sa voćem, pekmezima, šlagom ili sladoledom…pustite mašti na volju i uživajte!

Nema komentara:

Objavi komentar