nedjelja, 6. ožujka 2016.

KOD TORTA





SASTOJCI
Smedje tijesto
5 bjelanjaka
15 dkg secera
15 dkg mljevenih oraha
3 rebra cokolade
3 zlice brasna
1/2 praska za pecivo
Bijelo tijesto
5 bjelanjaka
5 zlica secera
5 zlica brasna
1/2 praska za pecivo
Krema
10 zumanjaka
20 dkg secera
1 puding od vanilije
3 dcl mlijeka
25 dkg margarina
10 dkg oraha


PRIPREMA
1.
Smedje tijesto: Bjelanjke istuci u cvrst snijeg, dodati secer, mljevene orahe, otopljenu cokoladu i brasno pomijesano s praskom za pecivo.
2.
Bijelo tijesto: Bjelanjke istuci u cvrst snijeg, dodavati secer i jos tuci, te na kraju dodati brasno pomijesano s praskom za pecivo. Peci na 150 stupnjeva.
3.
Krema: Secer, puding i zumanjke ukuhati u mlijeku. U ohladjenu kremu dodati margarin. U kremu dodati 10 dkg oraha.
4.
Smedji biskvit namazati polovicom kreme, pa staviti bijeli biskvit, pa namazati drugom polovicom kreme i gore posuti orasima.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar