petak, 11. ožujka 2016.

ODJEVENE GLJIVE




Sastojci
-20kom šampinjona
-200g ricotte
-1žlica maslinovog ulja
-po 1/2žličice nasjeckanog vlasca i bosiljka
-1 češanj češnjaka
-150g tanko narezane pancete
-čačakalice



PRIPREMA
Operite gljive paa ih iscijedite okrenutim klobucima.
Napravite nadjev:
U zdjelu dodajte ricottu ,zlicu maslinovog ulja ,sol,papar ,naribani cesnjak,nasjeckani vlasac i bosiljak.Osim bosiljka jako je fino i sa timijanom ili origanom vi izaberite po ukusu.Sve dobro izradite da se poveze.
Nadjenite gljive foino pritiskajuci da se sve zaljepi. Nadjevene gljive omotajte pancetom pricvrstite cackalicom. Pecite u zagrijanoj pecnici na 180C/20min. Servirajte toplo ili hladno ,meni je bolje hladno .
Preuzeto sa: www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar